Meer weten?
bel 040-2315005

Start cursus WMEE

Start cursus WMEE

WMEE

In januari 2018 start er weer een training Werken Met Eigen Ervaring(WMEE). Het doel van de cursus is om je eigen ervaring met het herstellen van psychische kwetsbaarheid in te zetten voor anderen.

Voor wie?

Deze training is een training voor iedereen die zijn eigen leven weer vorm en inhoud aan het geven is, bekend is met psychische en/of verslavingsproblemen en deze kennis en ervaringen wil delen met anderen.

Inhoud

In het eerste blok staan de eigen ervaringen en het herstelverhaal centraal en wat er voor nodig is om dit in te gaan zetten. Ook komen valkuilen aan bod. In het tweede blok geven collega ervaringsdeskundigen informatie over het werk uit de praktijk en leert de deelnemer zijn eigen ideeën hieraan te spiegelen. In het derde blok worden vaardigheden geoefend die belangrijk zijn in het werk als ervaringsdeskundige.

Tijdens de cursus zal maandelijks een evaluatie plaatsvinden om vorderingen en eventuele problemen te bespreken. Je ontvangt een certificaat als je voldoende aanwezig bent geweest (80%) en de opdrachten hebt gemaakt.

De cursus wordt gegeven door een ervaringsdeskundig medewerker en een co-trainer.

Praktische info

  • 12 wekelijkse bijeenkomsten van 3 uur per week
  • 5 uur per week voor de opdrachten
  • Aantal deelnemers: 12
  • Tijd: wisselend
  • Plaats: Vitruviusweg 2, Eindhoven
  • Kosten: 850,- (deze training wordt in bepaalde gevallen vergoed door de gemeente, informatie hierover kun je krijgen bij onze open koffie momenten)

Procedure

Na je aanmelding sturen wij een bevestiging. Zodra er voldoende deelnemers nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met de trainer om te kijken of de cursus bij jou past.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar info@markieza.org met daarin je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en de naam van de cursus waarvoor je je wilt aanmelden

 Markieza

Bezoekadres:
Vitruviusweg 2
5624 AD Eindhoven

Postadres:
Postbus 4561
5601 EN Eindhoven
tel 040-2315005
info@markieza.org
www.markieza.org

Volg ons op

   

Inschrijven nieuwsbrief

voornaam:
achternaam:
e-mail: