Meer weten?
bel 040-2315005

HBO Bachelor SPH met ervaringsdeskundigheid

Voor wie?

Je hebt een evenwichtige balans gevonden in je eigen herstelproces en je kiest er bewust voor jouw ervaringen in te zetten in de functie van ervaringsdeskundige. Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke en sociale onderwerpen. Je bent ondernemend, creatief en iemand met daad- en overtuigingskracht die in kansen denkt en mensen kan mobiliseren. Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding, een HAVO- of VWO- diploma. (Wanneer je geen diploma's kunt overleggen, is een 21+toets onderdeel van de toelatingsprocedure.)

Waarom?

De bacheloropleiding SPH – Ervaringsdeskundigheid biedt een brede basis aan kennis en vaardigheden die nodig zijn in een begeleidingstraject. De lesdagen zijn specifiek gericht op werken vanuit ervaringsdeskundigheid. Je leert hoe je je eigen ervaringen op een verantwoorde en positieve manier inzet om anderen die met vergelijkbare problemen kampen te steunen en/of coachen. Ook leer je over de plaats die ervaringsdeskundigheid kan innemen binnen zorg en dienstverlening. Bovendien is er aandacht voor dilemma’s en andere zaken die je in het begeleidingstraject tegen kunt komen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met je eigen emoties?

Erkende opleiding

Het betreft een vierjarig Bachelor programma in deeltijd dat geënt is op het landelijke beroepscompetentieprofiel ervaringsdeskundigheid. 

Na het afronden van deze bacheloropleiding heb je het officiële en internationaal erkende bachelorgetuigschrift HBO Sociaal-Pedagogische Hulpverlening (SPH) – Ervaringsdekundigheid behaald. Met het bachelorgetuigschrift op zak mag je de titel Bachelor of Social Work (B SW) voeren.

De opleiding HBO-bachelor SPH is NVAO-geaccrediteerd. Een garantie voor kwaliteit en (h)erkenning van het diploma in binnen- én buitenland. Het diploma heeft dan ook een hoge waarde op de arbeidsmarkt.

Praktische informatie 

Inschrijven kan vanaf heden. Meer informatie over de opleiding, de kosten en de inschrijving vind je op www.loi.nl. Ga vervolgens naar klassikale opleidingen en kies dan voor HBO- bachelor-SPH met ervaringsdeskundigheid (met subsidie).

 

 

 

 

 

Markieza

Bezoekadres:
Vitruviusweg 2
5624 AD Eindhoven

Postadres:
Postbus 4561
5601 EN Eindhoven
tel 040-2315005
info@markieza.org
www.markieza.org

Volg ons op

   

Inschrijven nieuwsbrief

voornaam:
achternaam:
e-mail: