Meer weten?
bel 040-2315005

 • Pim Dijkstra

  Pim Dijkstra

  Voorzitter bestuur
  Mijn naam is Pim Dijkstra en ik ben sinds de start van Markieza voorzitter van het bestuur. In mijn rol als werkgever, maar ook door mijn jarenlange ervaring in de Jeugdzorg, GGZ en verslavingszorg, vind ik het belangrijk om ervaringskennis op de juiste wijze te benutten. De toegevoegde waarde van ervaringsdeskundigen wordt versterkt door het aanbieden van de gekwalificeerde opleidingstrajecten en trainingen van Markieza. Een nauwe samenwerking met werkgevers, gemeenten en opleidingsinstituten, vergroot de kans op arbeidsdeelname en betaald werk voor ervaringsdeskundigen.
 •  

  Marty Willems

 • Christ Wesenbeek

  Christ Wesenbeek

  Bestuurslid
  In 1996 was ik de eerste cliënt die een betaalde baan aannam. Nu zijn we 20 jaar verder en zijn er tientallen ervaringswerkers. Samen hebben we veel bereikt. Markieza is één van deze parels. Ik ben trots om deel uit te maken van het bestuur.
 • Marie-Louise Vossen

  Marie-Louise Vossen

  Bestuurslid
  Mijn naam is Marie-Louise Vossen. Ik ben bestuurder van GGz Eindhoven. Ervaringsdeskundigheid draag ik een warm hart toe. Ik vind het mooi als (ex) cliënten hun eigen herstelproces in kunnen zetten voor anderen. Bovendien is de functie ervaringsdeskundige van toegevoegde waarde voor onze andere professionals.
 • Ed Winters

  Ed Winters

  Bestuurslid

Markieza

Bezoekadres:
Vitruviusweg 2
5624 AD Eindhoven

Postadres:
Postbus 4561
5601 EN Eindhoven
tel 040-2315005
info@markieza.org
www.markieza.org

Volg ons op

   

Inschrijven nieuwsbrief

voornaam:
achternaam:
e-mail: