Meer weten?
bel 040-2315005

Ervaringsdeskundigen pool

Markieza heeft haar eigen pool met ervaren ervaringsdeskundigen. Ervaringsdeskundigen die getraind en/of opgeleid zijn om hun eigen ervaringen en ervaringen van anderen functioneel in kunnen zetten. Zij hebben ervaring in het (over)leven in kwetsbare situaties en kunnen daardoor anderen in kwetsbare situaties goed begrijpen en aanspreken. Ervaringsdeskundigen zijn een hoopvol voorbeeld voor mensen, die zelf nog te maken hebben met moeilijke situaties. De ervaringsdeskundigen beschikken over tools die zij in kunnen zetten binnen individuele contacten, groepscontacten en voorlichting of advisering richting professionals.

Voor de opdrachtgever:

Heb je als organisatie voor een bepaalde opdracht de inzet van ervaringsdeskundigen nodig dan kun je een beroep doen op onze ervaringsdeskundigen pool. In onze pool zit een 40-tal ervaringsdeskundigen die wij in kunnen zetten bij uw organisatie. Wat wij vragen is een duidelijk profiel bij de opdracht. Wij matchen vervolgens tussen de ervaringsdeskundige en de organisatie. De ervaringdeskundigen uit onze pool hebben zelf ervaring op diverse vlakken; o.a. omgaan met psychiatrische kwetsbaarheid, verslavingsproblemen, in dak- en thuisloze omstandigheden hebben geleefd, rouw- en verlieservaringen en/of zelfstigma.

Wil je meer informatie over wat de ervaringsdeskundigen van Markieza voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Voor de getrainde/ opgeleide ervaringdeskundige:

Wanneer je ook wilt aansluiten bij onze ervaringsdeskundigen pool, stuur dan een motivatiebrief voorzien van cv en je ervaringsdeskundige portfolio naar Markieza (info@markieza.org). Zet in het onderwerp dat het "de ervaringsdeskundigen pool" betreft. Je wordt nadien uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Markieza

Bezoekadres:
Vitruviusweg 2
5624 AD Eindhoven

Postadres:
Postbus 4561
5601 EN Eindhoven
tel 040-2315005
info@markieza.org
www.markieza.org

Volg ons op

   

Inschrijven nieuwsbrief

voornaam:
achternaam:
e-mail: